Plus de Chic

<b>BOUTIQUE CREATIVE</b>

Cum comand

Pentru a facilita procesul de comenzi pe site-ul Plus de Chic, ne-am gândit să vă punem la dispoziție comanda prin intermediul secțiunii Contact a site-ului. Toate comenzile vor fi trimise în scris, în chenarul Mesaj de pe pagina menționată, urmând ca unul dintre reprezentanții Plus de Chic să vă contacteze pentru mai multe informații despre disponibilitatea produselor, timpul de așteptare, modalitatea de plată, adresa de livrare, etc. De reținut: plasarea unei comenzi online nu determină nicio obligație de plată din partea dumneavoastră, până în momentul confirmării comenzii în urma discuției telefonice cu reprezentantul nostru.

Este important de reținut faptul că produsele noastre sunt confecționate manual în colecții limitate, lucru care, din păcate, nu ne permite să dispunem de un stoc permanent. Pentru informații suplimentare privind disponibilitatea produselor, vă rugăm să apelați cu încredere la secțiunea Contact a site-ului.

Totodată, acest lucru vă oferă și dumneavoastră posibilitatea de a cere confecționarea unuia sau mai multor produse la comandă, în regim normal, cu eventualitatea unui timp de așteptare mărit. Acesta vă va fi comunicat de către reprezentantul Plus de Chic în urma unei discuții în prealabil, fiind determinat de necesarul de material, numărul de produse dorite, timpul dedicat producției, etc.

În cazul în care doriți confecționarea unor produse la comandă cu particularități diferite față de cele expuse deja pe site, ne rezervăm dreptul de a percepe un avans pentru confirmarea comenzii.