Plus de Chic

<b>BOUTIQUE CREATIVE</b>

Despre noi

Într-o lume agitată în care griul anost din peisajele urbane își lasă amprenta asupra gândurilor fiecăruia dintre noi, am spus un NU hotărât monotoniei și depersonalizării treptate. Vitrine încărcate cu mii de produse, ciorchini de reclame stridente și-o foame continuă de nevoi fictive, ne-au convins că e timpul să facem un pas mare înapoi și să ne privim în oglindă: cine suntem și ce ne dorim?

Noi suntem Plus-de-Chic, ca nume și ne dorim un singur lucru: să aducem un strop de culoare într-o mare de griuri, un pic de bun gust într-o lume amară și un plus de șic în lucrurile fără personalitate. Credem că detaliile mici fac diferența, că orice lucrușor are o poveste de spus și că un cadou dăruit cu drag aduce lumină în viața fiecăruia.

Din dragoste pentru lucrurile create de mână cu atenție și răbdare, ne-am luat inima în dinți și am decis să ne prezentăm în fața dumneavoastră ca un butic autohton de creație, cu produse handmade și arts & crafts. Principala noastră armă pe care o mânuim cu talent este hârtia, mai apoi accesoriile din plastic, metal, lemn, etc.

Pentru că ne dorim să formăm o legătură strânsă cu fiecare client în parte, ca nevoile sale să fie pe deplin înțelese de noi, iar rezultatele – pe măsura așteptărilor, vă propunem ca procesul de comandă să se facă exclusiv în urma unei consultări telefonice sau prin e-mail cu unul dintre membrii echipei Plus de Chic.

Acest site este un portofoliu online cu produse realizate de noi, multe dintre ele având caracterul de produs unicat (nu se comercializează în serie), acest lucru negarantând un stoc de rezervă, repopulat în permanență. Totuși, în cazul comenzilor prompte, acestea vor putea fi reproduse în cel mai scurt timp cu mențiunea că pot apărea mici diferențe față de pozele postate inițial (în funcție de materialele/accesoriile disponibile în acel moment).

Pentru a intra în legătură cu noi, vă invităm să vizitați pagina de Contact, iar pentru creațiile noastre handmade și arts & crafts, vizitați pagina de Produse.